• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

Stavanger, Norway

© 2019

Om meg

Mitt navn er Kristine Tofte. Jeg elsker å være ute i naturen, både i havet og på fjellet. Det ble derfor naturlig for meg å fokusere min fotografering på det nydelige landskapet her i Norge. 

 

I nyere tid har jeg begynt å fotografere bryllup. Jeg skal ærlig innrømme at jeg får litt sommerfugler i magen før en så viktig dag, men det tror jeg er viktig for å gi det lille ekstra:) Jeg mener som fotograf at det ikke finnes noe bedre enn å fange slike magiske øyeblikk med glede, sterke følelser og kjærlighet. 

Min lidenskap for fotografering begynte for fullt i 2009 da jeg fikk mitt første speilreflekskamera. Det har derimot ikke vært før nå nylig at jeg har startet med fotografering på fulltid. Noe som jeg stortrives med og jeg vil tro at det vises gjennom bildene jeg tar.

Jeg jobber med blant annet Stavanger Turistforeningen og Eiendomsmegler1. Tidligere har jeg jobbet med Nordic Surfers Magazine, Arctic Swimwear, Aloha Fitness League and Hoku Relay. I tillegg er jeg ambassadør for @norway2day, @x2festivalen og @surfshopno. I hele 2017 satt jeg i juryen til Surf-Norge sin fotokonkurranse.

I 2017 hadde jeg et 6-måneders lange opphold på Bjørnøya som du kan lese mer om her: